Oldalak

2011. március 16., szerda

Sziasztok!

Megint itt vagyok, de ne örüljetek előre.
Két okból írok, az első egy kérés, ajánló, figyelemfelhívás nem is tudom minek nevezzem. Lylia aki olvassa amit írok megkért, hogy említsem meg egy új „munkáját”. Ennek örömmel eleget is teszek. Jómagam olvastam és szerettem a két Twilight-os történetét, és a folyamatban lévő Vámpírnaplók ihlette blogját is nyomon követem. Most új fába vágta a fejszéjét, könyvet ír. Hogy tudja milyenek a reakciók létrehozott egy blogot, ahol olvashattok egy ismertetőt és két rövid részletet is. Ezt az oldalt ajánlom a figyelmetekbe a címe
Kérlek nézzetek be hozzá, és mondjátok el a véleményeteket.

Ez volt a dolog kellemesebb része. Ami viszont sejtésem szerint nem fog tetszeni az az, hogy egyelőre fogalmam nincs mennyi ideig nincs remény új fejezetre. Mint láthattátok a tegnapi is rövidebbre sikerült, nem voltam jól, így nem tudtam befejezni, de gondoltam, ez is valami. Viszont ma elmentem orvoshoz (esküszöm, mintha csak hazajárnék már a kórházba). Délelőtt még nem aggódtam, de délután kaptam egy telefont azzal, hogy ideje újra a vendégszeretetüket élveznem. Nem tudom meddig, és még nem tudom pontosan, hogy miért. Felmerült bennem, hogy akkor most összehozom a következő fejezetet, de se testileg se lelkileg nem érzem magam képesnek rá. Ígyhát bocs, de a holnapi friss elmarad. Ha kiengednek és erőt veszek magamon, mert most kicsit padlón vagyok, akkor jelentkezem.
Dicta

16 megjegyzés:

  1. Mi "névtelen" és pipálgató olvasók is visszavárunk nagyon. Remélem nincs semmi komoly probléma, bár sejtem, hogy nem így van.
    Gyógyulj meg Dicta!
    Próbáld összeszedni magad, és pihenj, biztos vagyok benne, hogy sokunk nevében mondhatom, hogy számíthatsz ránk bármiben. Bár személyesen sajnos nem ismerlek, mégis úgy érzem egy részed megismerhettem.
    Vigyázz magadra, gyógyulj meg. Mi itt leszünk melletted. ^.^
    puszi (K)
    Sz.

    VálaszTörlés
  2. Jobbulást Kívánok!!!!!!!
    pu
    GK

    VálaszTörlés
  3. Szia jobbulást .és csak pozitívan gondolkodj ,és soha ne gyengülj el akárki akármit mond ,hidd el tudom ,ha így állsz hozzá mindenhez jobb lesz ,kitartást ,és csak pihenj ,gyógyulj semmi idegesség azt hagyd meg másoknak üdv Böbe

    VálaszTörlés
  4. Ne törődj most semmivel sem hanem gyógyulj meg, pihend ki magad és ne idegesítsd magad még az írás miatt is. Fontosabb, hogy meggyógyulj. Majd ha kész leszel rá úgyis jelentkezel, addig pedig megvárunk.

    puszi

    VálaszTörlés
  5. Szia Dicta!

    Először is: NAGYON KÖSZÖNÖM!!!!
    Ami pedig a legfontosabb: remélem, nincs semmi komoly, fel a fejjel, és csak pozitívan gondolkodj! (Tudom, mondani könnyű...) A gyógyulással, javulással törődj, mi ráérünk várni:)

    Sok puszi,
    Lylia

    VálaszTörlés
  6. Jézusom..., remélem sikerül, minél hamarabb gyógyulnod, és rendbe raknod magad testileg és lelkileg. Nagyon várlak vissza és vigyázz magadra. Az orvosok meg ne ijesztgessenek üzenem nekik........
    Millió jókívánság
    Judit(rejti82)

    VálaszTörlés
  7. Hú. Hát most az egyszer nem akadok ki mert nincs friss. Sőt, örülök, hogy egyáltalán gondoltál ránk és szóltál, köszönöm (köszönjük)!
    Nagyon remélem, hogy nem lesz semmi probléma és csak valami kisebb dolog miatt kell bemenned, és nem nagy a baj...hmm aggódom. Bár nem ismerlek személyesen, de aggódom érted. És szorítok is persze, minél hamarabb jobban kell lenned! Ezzel az eggyel törődj most, az egészséged mellett minden eltörpül...én már csak tudom...Csak annyit tudok mondani, amit nekem is szoktak: minden fejben dől el, úgyhogy csak pozitívan :)
    Ha tudsz, azért néha írj majd, legalább annyit, hogy hogy vagy...

    Jobbulást! Szorítok érted és gondolok rád :)
    Puszi: Szanduss

    VálaszTörlés
  8. Szia!
    Gyógyulást neked! Remélem hamar rendbe jössz úgy testileg, mint lelkileg! Fura, de tényleg olyan, mintha így látatlanba is ismernénk egy részedet ,szóval jobbulást! ;)
    szép napot,
    ria

    VálaszTörlés
  9. Szia!
    Jajjj, jobbulást! Nagyon rád jár a rúd mostanság... :((( Remélem minél hamarabb felépülsz és most ez a legfontosabb! Mi még tudunk várni, ahogy Kellan és Anna is :)
    Gyógyulj meg!
    Detty

    VálaszTörlés
  10. Szia
    Most csak azzal foglalkozz hogy mi hamarabb rendbe jöjj és meg gyógyulj mint testileg mind lelkileg.
    Mi itt leszünk és meg várunk.
    Puszi

    VálaszTörlés
  11. Szia!
    Ne gondolj semmi másra, csak gyógyulj meg minél hamarabb, az most a legfontosabb.
    Jobbulást!
    Puszi

    VálaszTörlés
  12. Jézusom !! Szegénykém !!! Minél hamarabb értesíts arról minket hogy hogyan vagy oké ?? Remélem semmi komoly nincsen !! Jobbulást !! Majd gondolok rád minden nap !!! Gyógyulj pihenj meg minden !
    puszillakkk !!!
    Sophie (L)

    VálaszTörlés
  13. Szia!

    Már jó pár nap eltelt, remélem minden oké, de legalább chatre dobj egy üzit, mert megkezdjük különben az aggódást...

    Puszi:
    Inve

    VálaszTörlés
  14. Szia csak egy rövid üzit hogy jól vagy ,üdv Böbe

    VálaszTörlés
  15. Szia Dicta!

    Minden nap jövök és nézem hátha adsz magadról életjelet!Ez egy kicsit már ijesztő!Remélem minden rendben veled és most már csak "pihengetsz".Ha van módod kérlek írj egy pár sort csak megnyugtatás képpen!Millió puszi Roni

    VálaszTörlés
  16. Szia te drága!
    Most már kezdek én is kétségbe esni. Remélem,hogy mostanra már nincs nagy gond veled, csak éppen nem vagy gép közelben. Azért ha lesz lehetőséged életjelet adhatnál nekünk!
    Puszi: Katabanya

    VálaszTörlés