Oldalak

2010. október 5., kedd

Kedves olvasók!

Sziasztok!
Bocsi, hogy az elmúlt napokban ne reagáltam a komikra, de 3 napig külföldön voltam, és csak addig léptem fel a netre amíg feldobtam az aktuális fejezetet.
Először is: köszönöm, hogy írtatok, nagyon örülök, mert a régi embereken túl újak is megörvendeztettek pár mondattal, rendszeresen és ez igazán hízelgő. Megnyugtatásul közlöm, nem, egy újabb veszekedés egyelőre nincs kilátásban, de azért fognak itt történni dolgok. A tetkó még szerepet fog játszani párszor, de nem árulom el, hogy mit ábrázol.
Rob valóban meg fog majd lepődni, nem kicsit és lesznek ott mások is, akik nem arra számítanak amit kapnak. Igen valóban kicsit sokat szívatják Robot, de a cselekmény haladtával majd az ő jelleme is változik kissé, így nem lesz szükség az ilyen lépésekre.
Bár alapjában véve úgy gondolom, hogy a férfi-nő kapcsolatokban, legyen ez baráti vagy szerelmi mindig is ott a harcolni vágyás, megmutatni, hogy erősek vagyunk.
Ugyan most nem említettem mindenkit név szerint, egyetlen embert kiemelnék, (elnézést a többiektől, ők is ugyanolyan fontosak ettől függetlenül).
Kesha, köszönöm a kedves szavaidat, sokat jelentenek nekem. Remélem a további részek is tetszeni fognak.
És most, mivel az elmúlt napjaim határtalanul jól teltek, és örülök annak, hogy ilyen sokan írtatok, és főleg minden nap, ma két fejezetet kaptok. Illetve ez így nem igaz. Egyben fogom felrakni, valamikor négy után, de ez eredetileg két napi adag lett volna, csak összeolvasztottam, éppen ezért elég hosszúra sikeredet. 
Jó olvasást!
Dicta 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése