Oldalak

2010. szeptember 30., csütörtök

Kedves olvasók!

Szeptember elsején írtam az első bejegyzésem, ma a hónap utolsó napja van, lassan annak is vége. Eddig minden nap csak a következő fejezetet raktam fel, de ma úgy döntöttem megosztom veletek pár gondolatom. Akkor úgy fejeztem be a mondatom, hogy reménykedem, most bátran írom le, hogy túlszárnyalta minden várakozásomat a reakciótok. A jelen állapot azt mutatja, hogy ennyi idő alatt van 20 regisztrált követője a blogomnak, és a látogatószámláló azt mutatja 8180 alkalommal kattintottatok ide. HÚÚÚ
Nem mondom voltak olyan napok, amikor úgy éreztem hülyeség amit csinálok, de aztán egyszercsak kezdtek jönni kommentárok. Jó nem tömegesen, de ha egy jön annak is örülök. Vannak akik néha-néha és két csodálatos nőszemély Zsuzsi és Zsú szinte minden nap ír. Imádlak titeket!
Annak is örülök, hogy volt aki arra is rávilágított, ha valami nem a legjobb, ez csak természetes, egyrészt ugye kezdő vagyok, másrészt közel se tökéletes. Szóval köszönöm, hogy olvastok, és még sok minden van megfogalmazva, van ami már leírva is, de rengeteg dolog csak a fejemben, és van egy rossz?! hírem, szándékomban áll mindet megosztani veletek.
Hát csak ennyi lett volna, következő fejezet holnap
Benedicta

2 megjegyzés:

  1. Szia. :D

    Hát én agyon gratulálok! Ennyi jó fejezetet egy hónap alatt. És még kezdő vagy pff.. az már rég túlszárnyaltad. Vannak olyan "nem kezdők" akik fele annyira jól sem írnak mint te!
    Gratulálok az eddigi fejezetekhez, és remélem lesz még sok jó pár :P
    Szeretem az írásod mert nem átlagos :D
    Örülök hogy olvashatom a történetet és remélem még sokáig is fogom :D

    Puszi: Anett.

    VálaszTörlés
  2. Abba ne hagyd, mert megkereslek, én is rendszeresen olvaslak, kommizni meg azért nem szeretek mert ami jó az jó:)

    VálaszTörlés